19-22 EYLÜL 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2020 yılına yaklaşırken, yeni yılda mağazalarınızda hangi ürünlere yer vereceğinizi düşündünüz mü?

2020 için hazır mısınız?

2020 yılına yaklaşırken, yeni yılda mağazalarınızda hangi ürünlere yer vereceğinizi düşündünüz mü? Tasarım trendleri, yeni yılın ana rengi ve ev ve mutfak eşyası sektörünün geleceği ile ilgili tüm sorularınızın cevabı Zuchex 2019’da…

Eğer yeni yılda yüksek kar sağlayacağınız yatırımlar yapmak ve müşterilerinizin ilgisini çekecek ürünlerle vitrinlerinizi doldurmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Zuchex 2019’u ziyaret etmek.

Sektörün dünyadaki en büyük buluşmalarından biri olan Zuchex, Türk ev ve mutfak eşyaları sektörünün en büyük ticari platformudur. Perakende satıştan ilham alan 30. Zuchex Fuarı tek bir noktada yüzlerce markayı ve binlerce ürünü buluşturacak ve sizlere dört gün boyunca olağanüstü bir ortamda yeni tedarikçilerle tanışma fırsatını sunacak.

Metal, plastik, seramik, porselen, cam ve diğer ev & mutfak eşyaları alanında en yeni ve heyecan verici ürünleri, yenilikleri ve orijinal tasarımları keşfedin.

Firmanızı 2020 yılında rakiplerinizin önüne taşıyacak yeni trendleri Zuchex’te keşfedin. Yeni yılda mağazalarınızda yer vereceğiniz ürünlere karar vermeden önce Zuchex’i mutlaka ziyaret edin!

Yeni Yılda İşinizi Büyütün

Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörünün Buluşma Noktası

Avrasya’nın ev ve mutfak eşyası sektörü için önde gelen fuarı Zuchex, İlham ve heyecan verici ürünlerle binlerce seçenek sunuyor!

30.000'den fazla alıcı ve 500'den fazla katılımcı için buluşma noktası olan Zuchex'te yeni tedarikçiniz ile tanışın!

ŞİRKETİNİZ İÇİN DOĞRU ANLAŞMAYI YAPIN

Lider Markaların Türkiye’deki En Büyük Buluşma Noktası

Ev ve mutfak eşyası sektöründeki en iyi markalar arasından seçim yapın, şirketiniz için doğru anlaşmayı yapın. Zuchex, alıcıların en yenilikçi ürünleri bulacağını garanti eder!

Satın Almacılarımız Ne Düşünüyor?

Satın almacıların %84’ü fuarın beklentilerini karşıladığını teyit etti

Satın almacıların %96’sı Zuchex 2019’u ziyaret edeceğini belirtti

Satın almacıların %77’si fuarın tasarım ve inovasyon odaklı olmasından memnun olduğunu belirtti



Firmanızı 2020 yılında rakiplerinizin önüne taşıyacak yeni trendleri Zuchex’te keşfedin. Yeni yılda mağazalarınızda yer vereceğiniz ürünlere karar vermeden önce Zuchex’i mutlaka ziyaret edin!

Şmdi Kayıt Olun & Ücretsiz Yaka Kartınızı Alın