|Read later

Geleceğin Züccaciye Perakende Trendlerini Global Uzmanlarla Keşfedin

28. Uluslararası Zuchex Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı kapsamında gerçekleşecek ve fuar boyunca sürecek seminer programında, dünyanın önde gelen perakende uzmanları, deneyimlerini, geleceğin trend ve yeniliklerini katılımcı ve ziyaretçilere sunacak.

21-24 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek Zuchex 2017, seminer programı kapsamında katılımcıların bilmeleri gereken ve ihtiyaçları olan önemli trend ve eğilimlere vurgu yaparak, züccaciye sektörünün içinde bulunduğu küresel ekonomiyi yansıtacak.

Katılımcılar ve ziyaretçiler, Danimarka'dan Henrik Peter Reisby Nielsen, İtalya'dan Bertrando Di Renzo ve İngiltere'den Stuart Wood gibi küresel mentorlerin konuşmalarını dinleme fırsatı bulacak. Henrik Nielsen, ‘’Nihai Perakende Deneyimi" olarak adlandırdığı konuşmasında, uluslararası perakendecilikte başarı ve inovasyon için gerekli olan bilgileri, sunumunda dinleyicilerle paylaşacak.

Les-Ottomans şirketinin sahibi Bertrando Di Renzo, uluslararası pazarda markalaşma konusundaki görüş ve tecrübelerini sunacağı konuşmasında, Osmanlı kültüründen ilham alarak  tasarladığı ürünleri, global pazarda yakaladığı başarıyı, pazarlama ve iletişim stratejilerini dinleyicilere aktaracak.

25 yılı aşkın bir süredir çeşitli müşteri segmentleri ile çalışan ve daha sonra büyük perakende markalarına odaklanan Mr. Wood, rekabetçi ve değişen pazarda başarının, perakende sektöründe giderek daha önemli bir unsur olan "Tasarımsal Davranış’’a nasıl yöneldiğini ve önemini aktaracak.

Zuchex 2017’e online kayıt yaptıran tüm katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz, seminer programına ücretsiz katılım hakkına sahip olacak.

Zuchex 2017’nin, Türkiye, Avrupa, Ortadoğu, ABD ve Asya'daki en son ve yenilikçi ev eşyaları tasarımlarını sergileyen 500'den fazla katılımcı firmaya ev sahipliği yapması bekleniyor.Dizaynı ve işlevselliği bir araya getiren birçok yeni ürünün ilk kez sergilenecek olmasının yanı sıra Türkiye, Balkanlar, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan gelecek binlerce potansiyel satın almacı tarafından ilk kez görülecek olması da fuarın en önemli noktalarından birini oluşturuyor.

En son ürünlerini sergileyecek olan Fakir Hausgerate, gerçekleştirdikleri Ar-Ge  sürecinde titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda ortaya çıkardığı tüm renkleriyle fuardaki yerini alıyor. Zuchex Fuarı’na yıllardır düzenli olarak katılım gösteren ve geniş bir stand alanına sahip bir diğer firma olan Karaca ise mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde hayata geçirdiği inovatif, pratik ve kullanışlı ürünleriyle aranılan markalardan biri olarak fuardaki yerini alıyor.

Tarsus Life Media Genel Müdürü Fatih Bağcı, “Katılımcılarımızın yeni ürün tasarımları ile ulusal ve uluslararası trendlere nasıl cevap verdiğini görmek heyecan verici… Zuchex 2017, en önemli markaların, yeni ve başarılı, kendi markalarını yaratmak isteyen katılımcıların buluştuğu bir organizasyon. Zuchex yarattığı bu sinerji sayesinde züccaciye, mutfak gereçleri, elektrikli ev aletleri, dekoratif ürünler ve ev tekstili sektörlerindeki büyük ve profesyonel satın almacılar adına dikkat çekici bir platform olmayı sürdürüyor” dedi.

Tarsus Life Media Yönetim Kurulu Üyesi Andrew Furness, Zuchex 2017'deki katılımcı ve ziyaretçi oranının rekor düzeyde olduğuna vurgu yaparak “Zuchex 2017’ye katılmak  için daha iyi bir zamanlama olamazdı. Zuchex  her yıl büyümekte  olan uluslararası satın almacı sayısı ile ihracatını artırmak isteyen ulusal ve uluslararası katılımcıların güvenilir ticaret platformu olmaya devam ediyor. Zuchex, uluslararası satın almacılar için züccaciye ve mutfak eşyalarını Türkiye’den tedarik etmek adına harika bir zamanlama, kalite ve eşsiz bir fırsat sunuyor” dedi.

Zuchex 2017, 21 – 24 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve sadece ticari ziyaretçilere açık bir olacaktır. Fuar ve  seminer programımız hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için www.zuchex.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Daha detayli bilgi için Fatma Funda Ercan ile iletişime geçebilirsiniz

Fatma Funda Ercan, Genel Müdür Asistanı, Tel: +90 212 292 60 31  Email: fatma@zuchex.com